logo boiron
banner GDPR

Zásady používania cookies

Sledujte nás na

Naposledy aktualizované 25.3.2024

V tomto dokumente sa dozviete základné informácie o tom, čo sú to súbory cookies, ako fungujú a aké údaje spracúvajú pri používaní našej web stránky. Dôkladne si prečítajte tieto zásady, aby ste boli dôkladne informovaní, a aby vaše skúsenosti s našou stránkou a službami boli pozitívne. Ďalšie informácie o spracovaní vašich osobných údajov a vašich právach nájdete v našich Zásadách spracúvania osobných údajov.

Keď navštívite našu stránku, môžu sa do vášho zariadenia uložiť súbory cookies v závislosti od toho, čo ste si nastavili v oblasti súborov cookies, ktoré môžete kedykoľvek zmeniť v paneli súborov cookies.

Čo sú to súbory cookies?

Súbory cookies sú malé textové súbory, ktoré sa ukladajú do vášho zariadenia, keď navštívite našu webstránku. Spoločnosť BOIRON SK, s.r.o. používa súbory cookies na odosielanie informácií do vášho prehliadača a na to, aby tento prehliadač mohol odosielať informácie späť k nám.

Používame súbory cookies prvej strany a tretích strán. Účelom týchto súborov cookies je poskytnúť vám optimalizované prehliadanie a personalizovaný obsah, zostavovať štatistiky návštevnosti a prípadne vám ponúknuť cielenú reklamu, napríklad bannery zobrazené na iných stránkach.

Nesúhlas s používaním súborov cookies na stránke

Používatelia môžu odmietnuť ukladanie súborov cookies úpravou nastavení svojho prehliadača.

Informácie o tom, ako nastaviť prehliadač tak, aby zabránil ukladaniu súborov cookies, sú k dispozícii na týchto adresách:

Ak sa používateľ rozhodne pre vypnutie súborov cookies, bude môcť pokračovať v prehliadaní webu, ale web nemusí byť potom plne funkčný. Prípadnú nefunkčnosť našej webovej stránky spôsobenú týmto nastavením však nemožno považovať za chybu prevádzkovateľa tejto webovej stránky.

Viac informácií o súboroch cookies nájdete na webovej stránke Úradu na ochranu osobných údajov SR.

Aké typy súborov cookies sa používajú na našej stránke?

Súbory cookies používané na tejto webovej stránke:

Webová stránka www.boiron.sk používa rôzne typy súborov cookies:

  • Nevyhnutné a funkčné súbory cookies na technickú prevádzku stránky: na zaznamenávanie údajov o relácii, aby ste mohli prechádzať z jednej stránky na druhú bez straty informácií, a na zaznamenávanie vášho rozhodnutia používať súbory cookies. Používajú sa aj na ukladanie používateľských preferencií a predvolieb týkajúcich sa zhromažďovania súborov cookies. Tieto súbory cookies sú potrebné na správne fungovanie a zobrazovanie stránky.
  • Štatistické súbory cookies: na optimalizáciu našej webovej stránky, zisťovanie technických problémov, meranie návštevnosti a analýzu používania stránky.
  • Reklamné súbory cookies alebo súbory cookies na zacielenie a zdieľanie: zhromažďujú informácie o vašom správaní pri prehliadaní, okrem iného preto, aby bolo možné reklamné správy zamerať na vaše záujmy. Môžu to byť aj súbory cookies spojené so službami poskytovanými tretími stranami, ktoré umožňujú používateľom zdieľať obsah na sociálnych sieťach. Údaje sa môžu prenášať aj na partnerské spoločnosti správcu na účely ukladania súborov cookies v prehliadači, cielenia personalizovanej reklamy a prípadného prepojenia s inými údajmi, ktoré používatelia poskytli partnerom.

Súbory cookies vydané tretími stranami (cookies 3. strán):

Niektoré funkcie tejto webovej stránky (prehrávanie videí, štatistické sledovanie) využívajú služby, ktoré ponúkajú webové stránky tretích strán, napríklad keď navštívite stránku obsahujúcu vložené videá YouTube alebo odkazy na túto webovú stránku. Tieto funkcie ukladajú súbory cookies od týchto tretích strán, zásady používania súborov cookies týchto tretích strán nájdete na ich webových stránkach. Tieto súbory cookies sa do vášho zariadenia ukladajú len vtedy, ak s tým súhlasíte. Môžete ich prijať alebo odmietnuť:

  • Pre všetky typy súborov cookies alebo
  • V závislosti od jednotlivých typov súborov cookies.

 

Súbory cookies používané nami (cookies 1. strany):

Súbory cookies, ktoré používame na našej stránke, sa používajú na tieto účely:

  • Sledovanie návštevnosti a používania rôznych služieb na našej stránke;
  • Prispôsobenie obsahu a prezentácie našej stránky preferenciám zobrazovania vášho koncového zariadenia a vašim predchádzajúcim skúsenostiam s prehliadaním;
  • Prispôsobenie účinnosti služieb stránky.

Zoznam súborov cookies pre webovú stránku www.boiron.sk

Pri prvej návšteve našej web stránky sa zobrazí panel s informáciami o používaní súborov cookies a tiež vás požiadame, aby ste v tejto lište uviedli svoje preferencie týkajúce sa používania súborov cookies.

Súbory cookies sa ukladajú len vtedy, ak ich akceptujete, pokiaľ nejde o nevyhnutné súbory cookies. Zaväzujeme sa zaviesť vhodné technické a organizačné opatrenia, aby sme zaručili úroveň bezpečnosti primeranú riziku.
 

1/ Nevyhnutné, funkčné a bezpečnostné súbory cookies

[Meno majiteľa: Zendesk] - __zlcmid: Tento nevyhnutný súbor cookies zabezpečuje správne fungovanie používateľskej podpory na stránke. Údaje sa ukladajú v počítači používateľa počas 12 mesiacov.

[Meno majiteľa: Datadog] - _dd_s: Tento nevyhnutný súbor cookies sa používa na monitorovanie funkčnosti nášho webu. Súbor cookies sa predlžuje o ďalších 15 minút pri každej interakcii používateľa s webovou stránkou, a to až do maximálnej dĺžky trvania relácie používateľa (4 hodiny).

[Meno majiteľa: Boiron] - rgpd: Ide o funkčný súbor cookies, ktorý umožňuje zistiť voľby používateľa týkajúce sa všetkých súborov cookies. Údaje sa ukladajú v počítači používateľa počas trvania relácie.

[Meno majiteľa: Google] - SIDCC: Bezpečnostný súbor cookies na ochranu údajov používateľa pred neoprávneným prístupom.

Ďalšie informácie nájdete v úplnom znení Zásad ochrany osobných údajov služby Google Analytics na adrese:https://policies.google.com/privacy  

2/ Štatistické súbory cookies

[Meno majiteľa: Google] - _ga: Používa sa v službe Google Analytics na priradenie jedinečného súboru cookies a identifikáciu používateľa. Tento súbor cookies zaznamenáva jedinečný identifikátor, ktorý sa používa na generovanie štatistických údajov o tom, ako používateľ používa stránku. Údaje z tohto súboru cookies sa uchovávajú 13 mesiacov.

[Majiteľ: Google] - _gid: Používa sa v službe Google Analytics na ukladanie a aktualizáciu jedinečnej hodnoty pre každú navštívenú stránku. Tento súbor cookie sa používa na generovanie štatistických údajov o tom, ako používateľ používa stránku. Údaje z tohto súboru cookies sa uchovávajú 13 mesiacov.

[Meno majiteľa: Google] - _gat: Používa sa s nástrojom Google Analytics na výrazné zníženie rýchlosti vyhľadávania používateľov. Používa sa v službe Google Analytics na zníženie množstva zhromaždených údajov. Údaje o súboroch cookies sa uchovávajú 13 mesiacov.

[Meno majiteľa: Matomo] _pk_ref: Na ukladanie informácií o priradení (predtým navštívená webová lokalita) používa Matomo a umožňuje pôvodnému odkazovateľovi použiť súbory cookies na návštevu lokality. Tento súbor cookies sa používa na ukladanie informácií o priradení. Údaje zo súborov cookies sa uchovávajú 6 mesiacov.

[Meno majiteľa: Matomo] _pk_cvar_pk_ses: Používa sa na dočasné uloženie údajov týkajúcich sa vašej návštevy webu. Tento súbor cookies umožňuje krátkodobé ukladanie údajov týkajúcich sa vašej návštevy na stránke. Údaje z tohto súboru cookies sa ukladajú na 30 minút.

[Meno majiteľa: Matomo] _pk_id: Používa sa na ukladanie určitých informácií o používateľovi, napríklad ID návštevníka. Tento súbor cookies sa používa na ukladanie informácií s cieľom rozpoznať používateľa. Údaje v súbore cookies sa uchovávajú 13 mesiacov.

[Meno majiteľa: Matomo] mtm_consent, mtm_consent_removed, mtm_cookie_consent: Používa sa na ukladanie informácií o tom, či používateľ udelil alebo odvolal súhlas.
Tento súbor cookies sa používa na zaznamenanie súhlasu používateľa. Údaje zo súboru cookies sa uchovávajú 13 mesiacov.

[Meno majiteľa: Matomo] matomo_ignore: Používa sa pri odhlásení sa z webového sledovania. Tento súbor cookies zaznamenáva rozhodnutie používateľa o odmietnutí webového sledovania. Údaje zo súboru cookies sa uchovávajú 13 mesiacov.

[Meno majiteľa: Matomo] matomo_sessid: Používa sa pri použití funkcie opt-out. Tento súbor cookies spravuje spôsob, akým si používateľ želá používať stránku (je dôležité poznamenať, že tento súbor cookies neobsahuje žiadne údaje umožňujúce identifikáciu používateľa a považuje sa za "základný" súbor cookies). Údaje sa uchovávajú 14 dní.

[Meno majiteľa: Matamo]_pk_hsr: Používa sa pri použití funkcie Heatmap alebo Session Recording. Tento súbor cookies nám umožňuje pochopiť, ako používatelia interagujú s webovou stránkou. Údaje sa uchovávajú 30 minút.

[Majiteľ: Microsoft] - _clck: Používa sa spoločnosťou Microsoft na ukladanie ID používateľa Clarity a preferencií jedinečných pre túto lokalitu. Tento súbor cookies sa používa na meranie výkonu stránky. Údaje súboru cookies sa uchovávajú 1 rok.

[Názov majiteľa: Microsoft] - _clsk: Používa sa spoločnosťou Microsoft na prepojenie viacerých stránok zobrazených používateľom do jedného záznamu relácie Clarity. Tento súbor cookies sa používa na meranie výkonnosti webu prostredníctvom identifikácie navštívených webových stránok. Údaje z tohto súboru cookies sa uchovávajú 1 deň.

[Názov majiteľa: Microsoft] - CLID: Používa sa spoločnosťou Microsoft na identifikáciu používateľa, ktorého služba Clarity prvýkrát zistila na lokalite s podporou služby Clarity. Tento súbor cookies sa používa na zlepšenie a prispôsobenie funkčnosti webovej lokality. Údaje súboru cookies sa uchovávajú 1 rok.

[Názov majiteľa: Microsoft] - Používa sa na synchronizáciu identifikátora MUID v doménach Microsoft. Tento súbor cookies sa môže použiť na zlepšenie a prispôsobenie funkčnosti webu. Údaje súboru cookies sa ukladajú počas trvania relácie.

3/ Reklamné súbory cookies a cookies na cielenie a zdieľanie súborov cookies

[Meno majiteľa: CM (Google)] - Doubleclick: Súbor cookies, ktorý sa používa na meranie zobrazenia reklamy. Tento súbor cookies meria návštevy na stránke. Údaje zo súboru cookies sa uchovávajú jeden rok.

[Majiteľ: Microsoft] - ANONCHK: Používa sa spoločnosťou Microsoft na určenie, či sa identifikátor MUID prenesie do identifikátora ANID, čo je súbor cookies používaný na reklamné účely. Clarity nepoužíva ANID, a preto je vždy nastavená na 0.

Tento súbor cookies sa môže používať na cielenú reklamu. Údaje zo súboru cookies sa ukladajú na niekoľko minút.

[Majiteľ: Microsoft] - MR: Používa sa spoločnosťou Microsoft na obnovenie alebo aktualizáciu súboru cookies MUID.

Tento súbor cookies sa môže používať na cielenú reklamu. Údaje súboru cookies sa uchovávajú 7 dní.

[Názov majiteľa: Microsoft] - MUID: Používa sa spoločnosťou Microsoft na identifikáciu jedinečných webových prehliadačov, ktoré navštevujú stránky spoločnosti Microsoft. Tieto súbory cookies sa používajú na reklamné účely, analýzu stránok a iné prevádzkové účely. Tento súbor cookies sa môže používať na cielenú reklamu. Údaje zo súborov cookies sa uchovávajú 13 mesiacov.

[Názov majiteľa: Google] - SIDCC / HSID / SID: Používa sa na bezpečnostné účely na ukladanie digitálne podpísaných a zašifrovaných záznamov ID účtu Google používateľa a času posledného prihlásenia, čo spoločnosti Google umožňuje overovať používateľov, predchádzať podvodnému používaniu prihlasovacích údajov a chrániť údaje používateľa pred neoprávnenými osobami. Môžu sa používať aj na účely cielenia s cieľom zobrazovať relevantný a personalizovaný reklamný obsah.

[Názov majiteľa: Google] - __Secure-3PAPISID / SAPISID / __Secure-3PSID / __Secure-3PSIDCC / APISID: Používa sa na účely cielenia na vytvorenie záujmového profilu návštevníka webovej lokality s cieľom zobrazovať relevantnú a personalizovanú reklamu Google.

[Názov majiteľa: Google] - SSID: Používa sa na ukladanie informácií o vašom používaní webovej stránky a akejkoľvek reklame, ktorú ste si mohli pozrieť pred návštevou webovej stránky, a tiež sa používa na prispôsobenie reklamy v službách Google zapamätaním si vašich posledných vyhľadávaní, vašich predchádzajúcich interakcií s reklamami inzerenta alebo výsledkami vyhľadávania a vašich návštev webovej stránky inzerenta.

Zoznam pixelov pre webovú stránku www.boiron.sk

Pixel je malý obrázok vložený na webové stránky. Spoločnosť BOIRON SK, s.r.o. používa pixely na určenie interakcie používateľov s obsahom našej webovej stránky.

1/ Facebook pixel

Vďaka pixelu Facebooku môžeme podrobnejšie analyzovať vplyv našich kampaní a získané údaje opätovne použiť na cielenie používateľov.

Údaje sa uchovávajú maximálne 180 dní.

2/ Pixel LinkedIn 

LinkedIn Pixel analyzuje v reálnom čase profily ľudí, ktorí navštívili našu stránku na základe reklamy. Tento pixel nám umožňuje lepšie pochopiť správanie potenciálnych zákazníkov a prispôsobiť tak reklamu a ďalšie marketingové akcie.

Údaje sa uchovávajú maximálne 180 dní.

3/ Pixel Pinterest

Pixel Pinterest analyzuje návštevnosť Pinterestu na webovej stránke boiron.co.uk.

Údaje sa uchovávajú maximálne 1 rok po inštalácii pixelu.

 

Predvoľby súborov cookies môžete nastaviť takto:
Prispôsobiť

 

Subdodávateľské zmluvy

Spoločnosť BOIRON SK, s.r.o. využíva subdodávateľov na implementáciu používaných súborov cookies. Subdodávatelia sú kompletne uvedení vyššie v zozname súborov cookies a pixelov. Všetky osobné údaje vyplývajúce zo súborov cookies následne spracúvajú subdodávatelia vybraní spoločnosťou BOIRON SK, s.r.o. v rámci našich písomných pokynov spoločnosti.

Spoločnosť BOIRON SK, s.r.o. vynakladá maximálne úsilie a prijíma všetky možné organizačné opatrenia na zabezpečenie dodržiavania svojich pokynov. Spoločnosť BOIRON SK, s.r.o. však nemôže zaručiť, že jej subdodávatelia bez jej vedomia nevykonajú žiadne ďalšie použitie nad rámec povoleného rozsahu jej pokynov.

 

Odkazy na stránky tretích strán

Stránka sa spolieha aj na niektoré služby, ktoré ponúkajú stránky tretích strán. Medzi nich patria tlačidlá na zdieľanie na sociálnych sieťach (Instagram, Facebook a LinkedIn).

Tieto funkcie používajú súbory cookies tretích strán, ktoré sú umiestnené priamo týmito službami. Upozorňujeme, že tieto stránky majú vlastné zásady ochrany osobných údajov a podmienky používania. Odporúčame vám preto, aby ste si prečítali zásady ochrany osobných údajov a všeobecné podmienky používania týchto stránok.

Zásady ochrany osobných údajov

Viac informácií o zásadách ochrany osobných údajov spoločnosti BOIRON SK, s.r.o., vrátane informácií o právnych dôvodoch spracovania akýchkoľvek osobných údajov v rámci súborov cookies, nájdete na stránke Zásady spracúvania osobných údajov.